Όροι χρήσης

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά (online) μέσω του διαδικτυακού μας καταστήματος rakitzis.gr.

Σημειώνουμε ότι για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας απαιτείται η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στη σελίδα μας.

 

Τρόποι πληρωμής :

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους :

1.Αντικαταβολή, όπου εξοφλείται τον courier κατά την παραλαβή.

2.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εθνική Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού : 86476610968

IBAN : GR95 0110 8640 0000 8647 6610 968

 

Alpha Bank

Αριθμός Λογαριασμού : 724002310005956

IBAN : GR73 0140 7240 7240 0231 0005 956

 

Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού : 0026.0336.76.0100092276

IBAN : GR57 0260 3360 0007 6010 0092 276

 

*Το όνομα του δικαιούχου είναι ΝΙΖΑΜΗ ΜΑΡΙΑ.

*Σας παρακαλούμε να σημειώνετε οπωσδήποτε στην αιτιολογία το όνομα που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας.

 

Τρόποι αποστολής:

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μέσω ΕΛΤΑ courier και της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

Η ελάχιστη επιβάρυνση σας είναι 3,00 €.

Σε παραγγελίες μεγάλου όγκου ή κιλών το κόστος της αποστολής αλλάζει αναλόγως με το βάρος της κάθε παραγγελίας.

 

Χρόνος Αποστολής:

Τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και βρίσκονται σε απόθεμα στο φυσικό μας κατάστημα. Ανάλογα με την περιοχή της παράδοσης της παραγγελίας θα χρειαστούν 1 με 3 ημέρες για να παραλάβετε αυτό που παραγγείλατε.

 

Δικαίωμα επιστροφής :

Έχετε το δικαίωμα επιστροφής ενός προϊόντος εντός 14 ημερών από την παραλαβή του και εφόσον τηρείτε τις παρακάτω προϋποθέσεις :

  • Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που βρισκόταν κατά την αρχική του παραλαβή καθώς και στην συσκευασία του. Προϊόντα που χρειάζονται συναρμολόγηση και έχετε προβεί σε αυτήν ΔΕΝ επιστρέφονται.
  • Θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα παραστατικά (απόδειξη ή τιμολόγιο).
  • Τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη.
  • Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε περίπτωση που το προϊόν που σας εστάλη είναι λάθος ή ελλαττωματικό εξ’ ολοκλήρου.

Εν συνεχεία, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του ως άνω προϊόντος, θα σας καταθέσουμε το αντίτιμο της αγοράς του στο λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας, μπορείτε να συμβουλευτείτε σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Πνευματικά δικαιώματα :

Η ιστοσελίδα rakitzis.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «Ρακιτζής Χαρτικά-Απορρυπαντικά-Είδη συσκευασίας-Τροφοδοσίες». Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου (π.χ. προγράμματα, πληροφορίες, δεδομένα, εμπορικό σήμα, λογότυπο και οποιαδήποτε άλλα διακριτικά γνωρίσματα όλων των ψηφιακών αρχείων) και των υπηρεσιών του ,τα οποία βρίσκονται στο διαδίκτυο αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Συνεπώς, κανένα από αυτά τα στοιχεία του διαδικτυακού τόπου μας δεν μπορεί να αποτελέσει, συνολικά ή εν μέρει, αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, τροποποίησης, μετάδοσης, αναδημοσίευσης ή/και διανομής, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο, εκτός αν η Εταιρεία συναινεί εγγράφως κατά τα κατωτέρω αναφερόμενα.

 

Προσωπικά δεδομένα :

Με την εγγραφή σας για άνοιγμα λογαριασμού, τοποθέτηση παραγγελίας, ή αποστολή ενός αιτήματος, συγκεντρώνουμε συγκεκριμένες προσωπικές πληροφορίες από εσάς, για παράδειγμα το όνομά σας, την ταχυδρομική σας διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνων σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για την αναγνώρισή σας ως πελάτη, για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, να σας παραδώσουμε τα προϊόντα, να διαχειριστούμε τις πληρωμές, να ανανεώσουμε τα στοιχεία του προφίλ σας στο αρχείο μας και γενικά τον λογαριασμό σας σε εμάς.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών :

Η εταιρία «Ρακιτζής Είδη συσκευασίας – Τροφοδοσίες» δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και δεν αποθηκεύει πληροφορίες σχετικές με την τράπεζα σας ή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. Επομένως παρακαλείσθε να εισάγετε τις λεπτομέρειες σχετικά με την πληρωμή σας σε κάθε παραγγελία που πραγματοποιείτε σε μας.

Η «Ρακιτζής Είδη συσκευασίας – Τροφοδοσίες»  δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες (άμεσες ή έμμεσες) που θα υφίσταται μέλος του οποίου ή κάρτα χρησιμοποιείται παράνομα ή χρησιμοποιείται με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

 

Τιμές :

  • Οι αναγραφόμενες τιμές σε € των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, είναι οι τελικές τιμές πώλησης.
  • Διατηρούμε το δικαίωμα να μεταβάλλουμε τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι αλλαγές των τιμών δεν επηρεάζουν παραγγελίες που έχουν ήδη γίνει.

 

Ισχύς της Παρούσης :

Οι όροι χρήσης που διέπουν τη λειτουργία του rakitzis.gr μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.